Grodfontän i Brons från Mr Fredrik

Förvandla din trädgård eller uteplats till en förtrollande oas med vår charmiga grodfontän från Mr Fredrik! Denna liggande groda på rygg, gjord i högkvalitativt brons, är en perfekt detalj för att skapa en avkopplande och rofylld atmosfär i ditt utomhusutrymme. Njut av den lugnande ljudet av rinnande vatten och den vackra designen som påminner om naturens skönhet.

Egenskaper

Högkvalitativt material: Grodfontänen är tillverkad av slitstarkt och väderbeständigt brons som ger en lång livslängd och hållbarhet. Bronsmaterialet bidrar även till en klassisk och elegant look som passar perfekt i alla trädgårdar och uteplatser.

Unik design: Den liggande grodan på rygg ger en rolig och lekfull touch till din fontän. Den gröna färgen och de detaljerade formerna gör att den ser verklighetstrogen och levande ut.

Kompakt storlek: Med en längd på 12 cm och en bredd på 8 cm är grodfontänen perfekt för både små och stora utrymmen. Du kan enkelt placera den på en trädgårdsbord, trappa eller vid en damm för att skapa en inbjudande atmosfär.

Kompatibel med tillbehör: Grodfontänen kan köpas separat eller i ett paket med slang och pump (artikelnummer FON1001). Det finns även ett fat som grodan ligger i, som kan köpas separat eller i paketpris, för att göra installationen enkel och komplett.

Enkel installation: Tack vare paketet med slang och pump kan du enkelt installera och använda din grodfontän på nolltid. Med en grundläggande pump och slangsystem är det enkelt att få fontänen att fungera och njuta av det lugnande ljudet av rinnande vatten.


Investera i en grodfontän från Mr Fredrik för att skapa en avkopplande och förtrollande atmosfär i din trädgård eller på din uteplats. Med sin högkvalitativa bronskonstruktion och lekfulla design kommer denna fontän att bli en omedelbar favorit för både dig och dina gäster.