Dr Dennis Gross

Dr Dennis Gross

Dr Dennis Gross är en framstående hudläkare och grundare av Dr Dennis Gross Skincare. Han och hans fru Carrie Gross har en gemensam vision om att hjälpa människor över hela världen att ha friskare hud. Deras filosofi är att varje person som väljer deras produkter börjar en resa med dem, där de erbjuder kunskap, effektivitet och förtroende i varje produkt och interaktion.

Dr Dennis Gross Skincare är ständigt framstegsrikt tack vare Dr Dennis Gross professionella erfarenheter som kliniker, praktiserande hudläkare och forskare samt hans erfarenheter som make, förälder och omtänksam lärare. Varumärket erbjuder en personlig touch till vetenskapligt baserad hudvård, och förstärker sitt engagemang genom virtuella person-till-person-konsultationer och globala masterkurser.

Deras flaggskeppsprodukt, en daglig peeling, lanserades för 25 år sedan och har förändrat huden hos människor över hela världen. Peelingen tar bort döda hudceller, vilket gör att friska, fungerande och mer livliga hudceller kommer till ytan. Produkterna är gentlema, enkla att använda och utformade för resultat, inte rodnad. De har en peeling som är säker och effektiv för varje hudtyp, ålder och skick.

Dr Dennis Gross Skincare är engagerade i vetenskaplig hudvård med bevisade, ansvarsfulla och hälsofokuserade produkter. De har uteslutit över 1650 ingredienser på grund av Dr Dennis Gross oro för deras potentiella toxicitet och hälsorisker och vetar alla sina formler med omfattande laboratorie- och kliniska studier innan de når konsumenterna. Deras mål är aldrig att kompromissa med hälsan på huden.