Clarins

Clarins

Clarins är ett prestigefullt varumärke för hudvård som har sitt ursprung i Frankrike. Det började allt med Jacques Courtin-Clarins, som öppnade sitt första Clarins-institut i Paris 1954. Han hade en unik vision om att det fanns en stark koppling mellan välbefinnande, lycka och skönhet och att man behövde tillämpa en holistisk syn på hudvård. Hans produkter blev omedelbart framgångsrika och spreds snabbt över hela världen.

Clarins är fortfarande en familjägd verksamhet och de ägnar sig fortfarande åt hudvård och makeup. De har alltid haft ett åtagande om att skydda planeten och använder sig av naturliga ingredienser i sina produkter istället för kemikalier. De har över 250 naturliga växtextrakt i sina sammansättningar, vilka är noggrant utvalda för sin effektivitet.

Clarins är ett företag med en lång historia av innovation och har varit först med många revolutionerande produkter inom branschen. De strävar efter att tillgodose kvinnors skönhetsbehov och har en stark passion för skönhet som de vill förmedla från generation till generation. De fortsätter att utveckla nya produkter med hjälp av ständig innovation och är dedikerade till att leverera verkliga resultat för kvinnor världen över.