Electrolux Kylskåp

Electrolux Group är ett ledande globalt vitvaruföretag som har format vardagslivet till det bättre i över 100 år. De har som mål att återuppfinna livstids smakupplevelser, skötsel och välbefinnande för miljoner människor och strävar ständigt efter att vara i framkanten av hållbarhet i samhället genom sina lösningar och verksamheter.

Under sina varumärken, inklusive Electrolux, AEG och Frigidaire, säljer de ungefär 60 miljoner hushållsprodukter i över 120 länder varje år. Deras produkter inkluderar kylskåp, frysskåp, ugnar, spishällar, fläktar, mikrovågsugnar, diskmaskiner, tvättmaskiner, torktumlare, dammsugare, luftkonditionering, luftrenare och små hushållsapparater.

CustomFlex från Electrolux

CustomFlex®-kylskåpet erbjuder unika förvaringsmöjligheter som är anpassade efter dina behov. Dörrfacken kan enkelt flyttas runt för att maximera lagringsutrymmet och ge enkel åtkomst. Med MultiFlow och Dynamic Air-funktionerna kan du vara säker på att matvarorna hålls fräscha längre, eftersom de skapar ett jämnt flöde av kall luft i hela kylskåpet.

Kylskåpens storlek varierar från 50-60 cm i bredd och mellan 1-2 meter i höjd. En volym på 100 liter är lämplig för en person, men du behöver lägga till ytterligare 50 liter för varje extra person. Om du ofta storhandlar eller gärna bjuder på fest, så är en större modell och ett flexibelt förvaringssystem som CustomFlex® en bra lösning.

Det är därför Electrolux kylskåp med CustomFlex® är så unika och passar perfekt för alla som vill ha en optimal lagring för sina matvaror. Systemet är skräddarsytt för dina behov, med dörrfack som enkelt kan omplaceras för att skapa det bästa lagringsutrymmet. Dessutom håller kylskåpet en jämn temperatur på fyra grader, vilket är optimalt för att bevara fräschheten hos matvarorna.

Electrolux målsättning

Electrolux Groups syfte är att forma vardagslivet till det bättre. De strävar efter att återuppfinna livstids smakupplevelser, skötsel och välbefinnande för en mer njutbar och hållbar vardag runt om i världen. Företaget fokuserar sin innovation på tre områden: att hjälpa människor tillverka god, hälsosam mat för vänner och familj, att hjälpa konsumenter sköta om sina kläder genom att hålla dem nya och snygga längre, samt att förbättra luften.

Hållbarhet

Electrolux Group har som mål att forma vardagen till det bättre och satsar på hållbarhet i samhället. De har en målsättning att ”reinvent lifetime taste, care and wellbeing experiences for more enjoyable and sustainable living around the world”. Genom att skapa eftertraktade lösningar och bra upplevelser som förbättrar människors vardag och vår planets hälsa vill företaget vara en drivande kraft i att definiera tillfredsställande och hållbart boende.